Sudah Terlalu Bosan


Assalamualaikum.


Dah 2 bulan aku kt sini..tanpa ada ape2 keje untuk aku..dh terlalu bosan rasanya...ini bukan aku..datang keje kul 8 am..cukup masa kul 5 pm..balik..ape sumbangan aku..zero..aku xsuke keje yang xde keje cmni....xpayah la nk tempatkan aku  kt unit ni kalau mmg unit ni xde keje..xsibuk..xde fungsi lsg..kdg2 terasa malu jgk kt member2 unit lain yg kemain sibuk..buat keje masing2..tp aku..bkn aku malas..tp entah la..nk buat keje luar..mmg unit ni xde keje luar..habiskan masa kt pejabat jer...


paling2 tidak pun aku di panggil penuhkan kerusi kosong dlm bilik meeting......


ya allah..smp bila nk keadaan keje cmni..xke membazir tenaga pegawai jer..seronok bila teringat masa keje kt cawangan lama..semua keje kita leh buat.byk yg blh blajar..bestt..member2 pn best..itu la..keadaan ini mengajar aku satu benda..hargai ape yg kita ada..dlu slalu merungut..itu..ini..skrg..ermm..ckp benda lepas xguna..bkn leh undur balik masa..aku seronok tgl kt sini..mmg seronok..yg buat aku tension bila keadaan keje jer..kalau la aku ada keberanian tuk jumpe BIG BOSS..ermmm..bila la keberanian tu nk dtg yerk..aku nk duk unit..nk buat keje yg aku sendiri leh bangga ngan diri aku..yess..aku dh siapkan keje ni..yess..semua dh complete..bkn dtg keje ngadap pc..smp blank otak dh xth nk bukak aper dh...

arrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

Psst - Hanya mampu bersabar .sobsssss




No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤