Beli Kurung Online


Assalamualaikum .

Aku ader order satu baju ni..baju kurung..melalui online..alaaa..kn byk skrg nih iklan dalam laman web..xpecially dalam fb..so yg aku order ni dlm fb..cantik..tp xth la real cmner..agak2 leh percaya x??sajer jer aku cube.lgpun murah jer RM 55  termasuk cas pos..kwn2 aku ramai yg buat pembelian cmni..dan setakat ni xder yg kene tipu lg..n xde lg dgr pasal kualiti barang yg di beli tu teruk..ermm..xpe lah..tgk jer cmne nanti..kata org yg jual tu..tghari ni dia pos n mybe esok smp la kot..pos laju kn..just wait n see jer la skunk ni..

sumer cantik2....

tp try beli satu jer dlu..kalau ok.boleh beli lg..hehehe


No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤