Handmade Card Untuk Umi & Angah

Assalamualaikum .


hi lalink !


Sebenarnya aku pun br jer tahu rupa2nya tarikh hari ibu setiap tahun berubah..Hari ibu jatuh pada ahad minggu kedua pada bulan Mei..ermm..Aku ingat hari ibu 10hb mei setiap tahun..hehehe..so kalau cmtu..tahun ni hari ibu ialah 08 mei ni..hari ahad..ermm..hari minggu.Tp aku xdapat balk nk sambut hari ibu sebab aku br jer balik last week..tp xpe..hadiah kt umi (panggilan untuk ibu aku) awal2 aku dh beli..perfume..siap suh umi pilih sendiri lagi..hehehe..xsurprise langsung..tp xpe..ader satu lg yg umi xth..kira boleh dijadikan surprise la..Kad Hari Ibu y aku buat sendiri..hand made..Balik hari tu aku pass kt adik aku suh bg bila hari ibu nanti.mesti umi aku suka.. :) Bukan kad hari ibu jer yg aku buat..skali ngan kad bfday adik aku, angah skali..Angah pun aku bagi hadiah perfume gak..pilih sendiri..xde la mahal..biasa2 jer..hehehe..



Ni Kad Hari Ibu..Cute tak??Siap ade tempat gantung coz aku 
tahu umi tentu2 akan gantung kad ni..ngeeee.




Haaa..ni plak kad befday angah..ok x??




hahaha..background merah tu kapet umah aku..haha


Umi ialah orang yg paling aku sayang kt dunia ni..sayang sangat..rasanya tak ada ayat yg boleh aku gambarkan sayang aku pada umi ..


Umi ,K.long sayang umi...


Selamat hari ibu & Happy Birthday Angah :)





No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤