Himpunan Sejuta Belia

Perghh..meriah gilew tengok persiapan menyambut hari belia kali ni..sebelum2 ni aku xpernah attend acara2 ni..yer la coz sebelum ni kan duk Ipoh..malas nak ambik tahu sangat apa yang berlaku kat putrajaya ni..huhu..so sekarang dah duk sini..apa2 program memang nampak depan mata..tambah2 lagi di buat betul2 depan ofis aku..wahh..besar betul bajet KBS yerk..hehehe... sape -sape yang nak enjoy bawak family bleh la datang sini 27-28 Mei 2011..esok la start...Aku pun harus la pegi kn..kalau adik2 aku datang sini bleh bwk p skali..meriah wa cakap lu.. and kalau tak silap artis antarabangsa..K-POP Super Junior pun dtg wat konsert 28hb tu..

Super Junior..aku xminat pun..huhuhu..;p

Jommm...Join..



No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤