Kongsi...oh Kongsi..

Dah lame rasenya aku xupadate my belog ni..ermm..xder citer menarik yg nk tulis..latest news is..ermm..owhh yer la..semalam aku pegi tgk movie ngan mR.Cardigan..citer kongsi..walaupun citer tu dah seminggu keluar tp nak pegi jugak tengok sebab dalam hati aku ni memang kuat semangat kemelayuan..hoho..kira nk sokong citer melayu la...ehehehe...Ok.bila dah habis tengok..ni dia komen aku..



aduhh..tgk review dia kemain lg..mmg gempak giler lawak..tp bila dh tgk semalam..sangat2 menghampakan aku..aku xth la kot2 ader yg kata citer tu best..tp bagi aku..mmg lsg xbest..aku xth la..naluri lawak aku xterusik langsung..paling teruk sampai aku leh terlelap kejap..tapi lakonan sam memang leh puji..dan aku sure 99% bahawa orang yang pegi tengok citer ni pun sebab suke lakonan Sam..daripada 5 bintang aku cume leh bagi 1 bintang jer..aduhhh..bukan niat nk bantai filem melayu..tapi..entah la..aku pegi tengok tu pun sebab nk sokong filem melayu gak..cume bila tengok olahan penceritaan..tambahan pulak kualiti dia..gambar..some part kabur..ermm dah la xnak cakap lebih2..sebab kutipan dia pun aku dengar2 sampai 7 juta lebih.
Ok..dalam next list aku ialah nk tengok movie Nur Kasih plak..kalau kesampaian la hasrat aku tu..dan daripada yang aku dengar and baca dalam blog2..citer dia boleh tahan bestnya..xpe la..tengok jer la nanti berapa bintang aku leh bagi...

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤