my BFF..Ever And Ever..

Aku ader sorang BFF tau.memang best giler kawan ngan dia..nama dia ida..kira best friend forever and ever and ever lah...huhu..dlu masa kitorg sama-sam kat ipoh..aku ngan ida duk satu rumah..pegi keje pun sama-sama..tapi bila dah lama kat ipoh..ida pun dah tukar p seremban..aku plak p putrajaya..ermm..lama xjumpa so bila jumpa memang happening la..yuhuuu...

amacam..sape paling ayu..hik..hik..


kelazatan yang tak terhingga hingga terasa ke saluran usus ku..urmmm....

hehehe..ni la dia hobi aku..make up..and orang yang slalu jadi mangsa aku dulu..ida la...hohoho...

ni sebelum make up..yang tukang ambik gambar tu pun bff aku jugak..tapi xder gambar dia yang menarik yang boleh aku post kat sini..heheh nama dia ina..our photographer..

1 comment

  1. ader potensi nak jadi mak andam nih.. :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤