Kelantan vs Terengganu

Semalam berakhir sudah Piala FA..Permulaan permainan tak berapa nak best..penyokong kelantan mcm biasa la..penuh stadium..tp xkurang gak penyokong ganu..semangat penyokong tuk team kelantan tak kan dapat dilihat dalam mana-mana team lain dalam Malaysia ni..Pemain The Red Warriors patut bersyukur mempunyai penyokong yang begitu ramai..
Sangat mengecewakan..kelantan ditewaskan disaat2 akhir..dalam masa tambahan pulak tu.. Ganu menyumbang gol sampai 2 tu..uhhhh sungguh tidak kusangka...Aku dah la memang peminat setia kelantan..aduhhh..bila ganu sumbat gol tu..rasa nya menusuk ke hujung hati tuh..uhhhh....
Banyak khabar2 angin yang aku dengar....dalam fb..twitter..permainan malam tadi di atur..di bayar..dijual la..mcm2 la..pengadil dibayar la..ntah la..aku xbrani nak komen lebih...apa pun..tuhan jer yang tahu..dan aku harap semua tu xbetul..sebab yer la..kesian kat penyokong kan..kalau betul la..tapi mintak2 tu semua gosip jerk..nak hentam kelantan...
Bagi aku.....Kalah Menang adat dalam pertandingan..semalam mungkin rezeki untuk ganu..yer la..masa first gol dari kelantan..xde sape sangka yang akan ada gol dari pihak lawan...mati2 ingat kelantan akan juara..sampai sesetengah penyokong ganu dah keluar stadium...tapi..ermmmmm...takdir kan..rezeki tuk ganu...apa pun tahniah la tuk penyu..dan tuk The Red Warriors ..whatever pun...i stilll loving u..hahhha..harap..  kekalahan kali ni akan meniup lebih semangat untuk menang dalam perlawanan akan datang..tebus balik..gembirakan semula penyokong anda!

Semangat sokongan yang tak pernah pudar utk The Red Warriors..

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤