Selepas Nora Elena..Layan Dewa Cinta

4:47 PM

Minggu lepas secara rasminya drama Nora Elena dah habis..tapi xtahu la kot2 ader sambungan dia lagi..yer la drama tu kan dapat rating tinggi..aku pun mula xlayan sangat nora elena..duk tgk cinta melody kt astro ria..tapi bila pegi mana2 orang sibuk duk citer pasal Seth Tan..Nora Elena..so jadi tertarik plak nak tengok..sampai ada terbaca dalam blog mengenai surat bantahan tayangan kepada TV3..hahaha..Habis jer baca surat tu..rase nak terguling2 gelak..lawak tul..terus aku follow blog yg buat entry tu..tp tak sangka rupa2nya ader gak yang emo ngan surat tu ek..padahal tu cume joke jer..ishhh..xkan la xleh nak beza joke ngan serius..yer tak??aduii.. apa pun tahniah kepada cikgeligeli sebab dah buat aku jadi tertarik nak baca sumer entry kamo..huhu..Abaikan jer sape yang terlebey emo tu..

Ok..dah..dah..xleh lebey2 nanti xpasal2 aku yg baru nak blajar nulis blog ni kene ***** plak..hehehe.. Hari ni drama dewa cinta plak yg akan memenuhi jadual petang peminat drama tempatan kat rumah..pelakon dia Fasha Sanda dan Iqram Dinzly.. biasanya kalau drama yg di lakonkan oleh Fasha tak pernah menghampakan..lakonan dia best..walaupun mcm2 kontroversi melanda.. yer la..asal kita berdisiplin..semua benda buruk boleh ditepiskan kn..dunia artis..



You Might Also Like

0 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook