Serba Salah!

10:14 PM


Assalamualaikum .


Td masa berfesbuk..duk chat ngan member aku,Dia nak kawen weekend ni, aku ckp kt dia yg aku xleh attend wed dia.majlis kt klantan..merajuk dia ngan aku.aduhh serba salah sangat ni.04hb aku dpt sapina kes di Ipoh.so Ahad dah nk kene pegi.Terkilan pun ade, yer la.member kawen tp xleh g haruslah sedih kn..ermmmm..
Aku kawan ngan dia sejak zaman skolah lg..satu kg .rumah pun xde la jauh sangat.Dlu masa sama kt kg..dengan dia la aku slalu merempit pegi situ sini..xkira masa.sweetnye bila ingat saat tu..itu yg bila tiba saat bahagia dia aku xleh pegi..rase kecewa tu lebih dari kecewa kalau xdpt mkn cokelat..eh silap..lebih dr kecewa kalau mintak cuti,bos xluluskan..huhuwaaa....paham x ayat aku ni?xpaham abaikan jer lah..


Dear Nurul,,

aku mintak maap byk2..aku nak sangat pegi kawen ko..tp aku keje..naya aku :p . huhu.ko jgn kecik hati ngan aku ek ( walaupun aku th ko tetap kecik hati ) nanti aku bg wed gift spesel tuk ko :) aku harap ko bahagia di hari bersejarah tu nanti k..dan aku harap kecik hati ko kt aku xlame..huhuhu..nk menetess air mata aku weh..selamat mengecapi alam berumah tangga . Lebiu babe!



You Might Also Like

0 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook