BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

3:31 PM

Segmen Ben Ashaari
       

Bila aku start buat berbelog??

blog aku ni start di bukak pada  Julai 2007..masa ni aku still tak tahu apa-apa lagi pasal blog ni... Masa mula-mula bukak dulu aku tersangat sibuk dengan keje sampai tak ada masa nak update apa-apa.tak ader entry pon..dan awal tahun ni aku dipindahkan keje ke Putrajaya dan disini aku ada banyak masa untuk update dan jalan-jalan di blog kawan-kawan.Banyak benda yang aku boleh share..


Idola blogger aku??
sudah semestinya si comel  Fatin Liyana, Ben Ashaari  dan hehe Zaharil Adzim alaaa..pelakon Juvana tu.. 
aku jadi minat nak kongsi cerita bila baca coretan dorang ni la. =)

Kenapa Blog aku patut korang singgah ek..??

errmm..kenapa ya? aku seboleh-boleh akan update blog ni setiap hari, kalau ada yang menarik..aku share kan.kalau tak der..aku post kan jer video or pic2 yang menarik..tu jer la kot yang menarik..hehehe (tp kalau tiba time bz..tak sempat la :p)






You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

  1. kiut jugak blog ni..hehe..kalo blh buang la word verification kat bawah tu..hehe..susah nk komen

    ReplyDelete
  2. perghhh!! blog2 otai jd pilihan.. heHE

    ReplyDelete
  3. hehehe..oke nanti adjust blk k.. blog2 otai jadi inspirasi..cewahhh..hehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook