Lepaking di P16 #Bobby Oh Mek Ani

Hari ni tetiba aku rajin plak nak g opis..siapkan keje sikit...dari kul 10.00 am - 4.00 pm.. Dah duk terperuk kt opis sampai petang..lunch pun tak makan..hehehe rajin tak aku?? Kul 4 tu plan ngan opismate pegi makan kat food court Presint 16..so pegi la..sampai2 jer aku makan nasi berlauk n nescafe o ais..member aku makan sup tulang..ermm boleh tahan gak makanan dia..Duk asyik menikmati makanan tu..tiba2 ada couple dtg duduk sebelah meja aku..tgk muka dah tentu2 aku kenal..sape..sape?? hehehe my febret actor ngan gf dia.. Bobby a.k.a Azad Jazmin n Mek Ani a.k.a Eira Syazira..fuhhhh sweet sangat dorang..Eira cun sgt tanpa mekap..tanpa pakaian vogue or rambu ramba..just simple..baju kurung n selendang..mmg cute..dorang memang sporting..tak sombong..Memula tu..masa Eira pegi order aku tegur la Azad

Aku : Azad..ari ni besday Eira kan?? (cewahh..tahu tu..heheh)
Azad : ermm tak..semalam.. =)
Aku : ehh oo..( kenapa nyer aku selalu lambat sehari..huhu)

Pastu eira datang..then mybe Azad citer la kot yang aku tny dia pasal besday Eira tu..Eira tgk aku n senyum dgn lebarnya..hehehe...Tgk dr cara dorang pakai tu..memula aku ingat dorang br balik dr kenduri..tapi takkan la simple sangat kan kalau pegi kenduri..pastu aku terperasan ader buku 'Kursus Perkahwinan' atas meja dorang..ermmm..member aku tanpa segan tny la dorang br balik dr kursus kawen ker..pastu jawapannya 'ya'...hehehe dah tak lama dah tu =)  ..
( kalau dia bkn salah sorang febret artis aku..aku tak kisah pun..ngeeee)..Lepas makan..aku apa lagi..suh la member aku snap pic.hehe..tujuan nya..nak post kt sini la..n kt fesbuk..nak kasi adik aku jeles skit..coz dorang mmg minat sgt kt Bobby ni..hehehe...

sesungguhnya senyuman itu satu sedekah..ngeeee :D

2 comments

  1. wow baru thu bobby n eira sedang serius brcinta!

    ReplyDelete
  2. @sakura_sue
    dorang dh lame declare..tp bila tgk sdri br percaye =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤