celcom oh Celcom

Nape yer line Celcom sekarang ni teruk betul..aku guna broadband Celcom..line tepon pun Celcom..bila line jadi slow cam gini..sangat-sangat menyakitkan hati..geramm seyhh... Bayangkan nak upload sekeping gambar pun sampai 1 jam..pastu tak dikira ngan bape kali disconnet lg tuh..kadang-kadang enset langsung tak der line..Call asyik masuk voice mail jer..padahal enset on jer..dah macam duk dalam gua la pulak....dulu tak macam ni tau.. Laju jer..uhhhh.. Bila jadik cam gini rase nak tukar guna line Maxis la plak..kawan2 cakap kt Putrajaya ni Maxis baik punyerr..ntah la..
Ada tak kengkawan  yg duk sekitar Putrajaya yg guna Celcom? ok ker? ker Celcom ni ada apa-apa masalah?




6 comments

  1. Operator Celcom dah dtg. Ye Cik, blh saye banTu?

    ReplyDelete
  2. hehe..saya guna celcom je..dan saya selalu je kena dizalimi oleh celcom..haha

    ReplyDelete
  3. biasak ah tu, semua sama je. celcom ke maxis ke digi ke, semua itu menguji kesabaran je. anyway. muke awak macam kilafairy pelakon tu! huhhuhu. nak signn!! ;p

    ReplyDelete
  4. memang celcom lately ni line teruk kot esp line broadband..tidak laju je..
    p/s:http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam kunjungan...wah, ada gmbr ben ashaari dlm follower la, tahnaih yer! cadangan saya, guna streamyx lagi best..

    ReplyDelete
  6. Yusuf : tolong pasang kabel tahan karat kt umah saye boleh?hahah

    H.J : geram kan..kan..ishhh celcom ni

    Spek Hitan : yer ker??sy ingat nk tukar Maxis..kene pikir balik la tu..ehh kilafairy??omaigod..hahah

    Anis : dah dekat sebulan dah :( ti kite follow awk k..

    Santri : Kite join segmen dia..heheh

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤