Cerita Pasal Dadali

Korang penah dengar lagu Dadali yang tajuknyer Disaat Aku Mencintaimu tu tak?..kompem penah kan?..dan mesti ada yg cakap..alaaa lagu ni dah lama la fiza..ape daa..cittt pirahhhh..hahaha..ape..ape..lek lu..lek lu...Aku suka lagu dan lirik dia..ekceli aku bukan peminat fanatik lagu-lagu dari seberang ni..tapi kalau lirik dia kene ngan jiwa aku..aku layan jugak..macam lagu ni la..keminatan aku kat lagu ni lagi lagi terserlah bila aku siap edit guna Nero cut kat korus dia..buat ringtone dan dengan murah hati bluetooth kat kawan2 opis aku..tapi kan..hehehe yang bestnyer..MSH mR cardigan aku pun suke lagu ni..asal aku naik kete WMA jer..mesti dia pasang lagu ni..ecececeh..hihihi..

Aku tiba-tiba teringin nak wat entry dadali ni sebab dah dekat seminggu..ermm dr minggu lepas lagi kot setiap hari/masa/ boleh dikatakan setiap jam  kawan sebelah aku ni duk pasang lagu ni..hehehe..minat betul dia ngan lagu ni.. aku pun tumpang layan la sambil berbelog..
oke daa..tu jer nak citer nyer pun.. nanti aku post kan video lagu Dadali ni k..skrg aku kat opis lagi..tak bleh nak bukak Utube ker..4shared ker..apa2 yg berkaitan ngan MP3..apa pun tak boleh..kalau aku try bukak pun akan keluar ayat camni..
:
:
:

Pentadbir Rangkaian dan Keselamatan ICT

Capaian ke atas laman ini disekat atas sebab-sebab keselamatan dan boleh menyebabkan kesesakan pada rangkaian.

URL:http://www.4shared.com/

Kategori:Personal Network Storage/File Download Servers

Sekatan ini adalah tertakluk kepada Dasar Keselamatan ICT (DKICT) MAMPU versi 5.2 Klik untuk paparan dan
PEKELILING KEMAJUAN PENTADBIRAN AWAM BILANGAN 1 TAHUN 2003 Klik untuk paparan


Balik umah kang siap masak aku share video n lirik dia k =) 
cekedawww...  




No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤