Hari Ini Hari Senin..

Jadual Hari Senin : Untuk makluman Boss semua tak der..dan aku sesorang jer kat Unit ni skrg .. =)

8.30 am - Masuk perhimpunan Mingguan BPGK

9.00 am - g beli bekfast kt kiosk (lagi..lagi nasik lemak..huhu)

10.00 am - ermm dah start pening tak tahu nak buat ape..mata makin lama makin  menyempit..dalam kepala mula bermimpikan bantal..

10.30 am - Cuba untuk sibukkan diri dengan mengemaskini fail-fail yg ader...dah rasa cam kerani pun ader sejak aku duk sini..huhu..nk wat cmner..terima jer la..selamat tinggal dunia ambushh..

11.00 am - Makan bekfast yg beli tadi..

12.00 pm - pegi jumpa org untuk settelkan sikit urusan (shhh tak yah ckp la urusan aper..) kat aras G..

12.50 pm - Keluar pegi bank ( beli saham..hahhah) dan menyetelkan sedikit lg urusan..

1.00 pm - 2.00 pm - R.E.H.A.T .. tapi tak makan apa pun..perut penuh lagi ngan nasik lemak..

3.00 pm - errrr..aku baru masuk opis..hehehe lewat skit..err ke banyak??? meneruskan lagi keje-keje mengemaskini fail =(

 3.30 pm - Tetibe bos nombor 2 call..urmm utk makluman aku ader 3 bos ok.. dia nak mintak aku buat surat then faks then poskan..okehh tak der masalah punyer..

4.00 pm - tengokkk semua dah siap..kejap jer..ermmm siap buat surat..jomm kita M.I.L.O plakk..minum petanggg...srupppp...

4.30 pm - 5.00 pm - tunggu masa nak balik sambil habiskan milo =)

Agak..eh bukan..memang bosan kan jadual keje aku kat sini berbanding kat cawangan dulu..huhu..memang jauh berbeza..dlu kat cawangan..mak aiii pagi, petang, malam keje... malam operasi..siang siapkan kertas siasatan..adventure la sebagai enforcement..
Apa pun syukur tetap syukur..walau dalam apa keadaan sekalipun..aku masih diberi peluang untuk berkhidmat disini..wahhh ayat macam dalam surat rasmi gituuu..hahahaha okehh cekedaww..

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤