Ipoh..Ipoh Mali..Part II..

Oke..sambung balik..aku kn dua hari kt Ipoh..so banyak la skit nk update..hehehe.. Pagi2 04hb..aku dah siap2 nak p mahkamah Sek2 Ipoh..hahaha..korang penah masuk??ermm xyah la..bosan..

Pic ni terpaksa dihitam putihkan atas sebab2 keselamatan..hohoho...
hanya selingan..sebab tu saiz pic pun small =)
Sampai court, jumpe ngan member2 yang sama2 ngan kes ni..jam 8.45 am PO sampai..Bos pejabat Ipoh gak..pompuan..so berkumpul kt luar bilik sek2.Ni la part yg paling buhsan..part menunggu giliran di panggil masuk dalam kandang saksi..tunggu..tunggu..tunggu..tiba2..aikk..PO keluar..dah siap ker??tak de yg kene panggil pun..heran..heran..heran..PO pun bercerita la...ooo kes ni ditangguh ke tarikh lain..so..apa perasaan aku bila tahu result dia??teka..teka lagi..jawapan dia..uhhh..arghhh..macam2 la..geram ader..suke ader..geram sebab nanti aku nak kene menghafal balik..mengingat balik kronologi kes ni..suke sebab leh dtg Ipoh lagi..so dua perasaan ada disitu.!#$%&*&&$#%&*
Balik dari court terus ke tempat yg aku tunggu nk p..hehehe ofis jer..nak jumpe kengkawan..nak borak.. kesian dorang aku p menyibukk..









kalau keje ofis..ambik gambor posing2 camni mmg jadi kebiasaan..hihihi



lame dorang duk melayan aku..sayanggg korang..=)

Kul 12.30..time for makan-makan..



k.ila cakap ; ehh ader orang tu dulu kalau makan selalu xhabis..tapi sekarang makanan org pun dia habiskan..
ohhhh..akukah org itu???



No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤