Lepaking di Majlis Mickey Boy♥Minnie GurL

Penat uhhhh..aku baru balik dari majlis Minnie Gurl -Nurul & Mickey Boy - Haliz..kat Desa Sri Hartamas...

Harap korang bahagia hingga ke akhirnya..
Lovely couple with the Sweet couple =)


Aku :: Nurul :: Syuhada

perghhh..mmg best ..selera kelantan =)


Door Gift, pink one 4 me..and the blue 4 mR cardigan

Pic 1 : dgn penuh khusyuk menconteng dlm guest bOOk..Pic kedua dan seterusnya..keadaan didalam kete..ngeee..
Habis jer makan-makan, borak-borak kat umah dorang..aku dgn semanis ayatnya  mengajak mR cardigan g usha-usha baju raya..aku punya la..dan tadi Nurul suggest kat aku suh p The Mall..katanya byk gak butik2 dalam tu..aku yg memang tak penah hayat masuk situ..pegi la dgn kerelaan mR cardigan..ngeeehh..
Dalam The Mall tu..semua butik yg jual baju kurung aku masuk..sampai-sampai mR Cardigan pun dah penat..tapi tak de yang berkenan pun..tu la satu-satunya masalah aku kalau nak beli baju kurung yang ready made..susah nak cari yg berkenan..ishhhh..keluar dari The Mall plan pegi
Jalan Tengku Abdul Rahman pulak..TAPI..sampai-sampai jer kat sana..makkk aiii..jemmm..uhhh..penuh ngan manusia..nak parking pun tak der..dorang ni pun nak beli baju raya jugak ker..ermmm..tgk keadaan tu aku pun tak sanggup nak bersesak.apa lagi mR Cardigan..nak cari parking lagi satu hal..dan keputusan diambil untuk terus balik jerrr.. "lenkali kita datang " kata mr Cardigan..huhuhu..


No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤