Lepaking :; Jusco taman Equine

Datang keje hari ni dah plan nk pegi mana rehat kang, ari ni kan jumaat, so hari yg membahagiakan la bg pompuan,,tp yg keje gomen jer la..sebab..rehat lame, macam2 leh buat..dan aku..aktiviti setiap jumaat kalau tak lik umah,aku g shopping or window shopping a.k.a cuci mata tgk brg..ngeeee..taapiii..kali ni aku dah plan awal2 nk pegi membeli dan memblah di Jusco Taman Equine..ngan sape?? ermm k.jijah la..sape lagi..dia ajak jer pegi mane..mesti on punyer..tu yg aku suke2 kt dia..ahakkksss..
Tapi yg lawaknya..dua2 tak tahu jalan nak pegi..kitorg pegi naik viva forever aku..kul 11 lebih dah cau cincau keluar dr opis..yer la..tolak..campur ngan sesat lagi..mesti ngam2 sampai kul 12 lebih..aaahhh itu betul punye time rehat.. (maaf yer bos..saye terpaksa keluar awal td sbb takut mengalami kesesatan yg teruk)..
Atas hyway..k.jijah jadi pemandu pelancong..aku drive..dgn menggunakan kepakaran GPS papago enset k.jijah..kitorg meneruskan perjalanan..hahaha..yg menyebelkan..papago k.jijah lambat sgt bagi respone..so aku plak guna GPS aku..GPS dr kajang..hahaha..MSH mR Cardigan..Sib baik la masa tu MSH tak masuk mesjid lg.. =).. Tapi dalam duk guna GPS tu pun..ader jugak aku tersalah masuk jalan..aduyaii..penat la nak kene pusing balik..ermmm
Setelah hampir setengah jam duk cari Jusco tu..taraaa..jumpe dah..Park kete..terus masuk dan menuju ke jalan yg lurus..ehhh..silap..ke tempat benda yang nak beli..
Actually aku nak beli wedding gift tuk member aku..Nurul..yang kawen ari tu.. yang aku serba salah tak dapat balik tu.. ..Esok dia wat majlis tuk kwn2 kat KL..dan aku ofkos la dijemput skali..
Mula-mula tu pening aku tak tahu  nak beli ape..berbulu mata lagi..yer la sana sale..sini sale..last2 lain nk beli..lain yg aku terbeli..ngeeee..habess jugak la RM200 aku..K.jijah..errmm lebih kurang jer la ngan aku.. =)
puas pusing2 dalam jusco..beli apa yg nak beli..cari makanan utk di isi plak..kiorg mkn kt food court JJ jer..dann aku sgt2 tak suke bila sampai2 jer kaunter nk order..semuaaaaaaaaaa..warga asing yg jadik tukang masaknyer..dari tukang cuci..sampai la cashier..huhhh..tp nak wat camner..makan jugak la..kesian kt perut kan..(tak habes pun aku makan)..Present yg aku beli tu sgt2 cute..aku suke..tapi xleh la mention kt sini..tak surprise nanti..aku beli dua set lagi..tuk diri sendiri skali..hehehe

xleh nak nafikan..oren juice dia best la..
nampak ker??tak kan??tak kan??
beli skit jer..plastik besar cam nak bubuh lemari sebijik..aduhhh
Dah siap wrap dah..suke wrapping paper dia..chumel kan..

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤