Lepaking kat Hj.Samuri Sate Kajang

Semalam aku kluar lepaking ngan kwn2 yang dtg dr Ipoh wif mR.Cardigan skali..dorang datang sini sebab nak ambik exam KPSL..aku?? hehehe aku dah lulus dah..huhu bangga sket..
Kul 8.30 malam kluar pegi ambik dorang kat Sun Inn Hotel Serdang.
Pastu teruskan perjalanan ke jalan yang benar..ehh hehehe..ke Restoran Sate Kajang Hj.Samuri kt bandar Kajang.Ni first time aku datang restoran ni, biasa aku pegi kat Presint 16 tu jer..cawangan dia..So bila dah sampai tu tertoleh2 gak la kepala aku tgk decoration dlm tu..yang menarik perhatian aku ialah barang-barang antik yang dipamerkan..macam-macam ader..motor kapcai zaman dulu2..mesin taip, seterika..ishh..masing2 ada nilai sentimental dia..tapi sayang aku tak sempat nak ambik gambar barang2 tu..baru 2,3 keping snap..ermm batery exhauted..bengkek jer..grrrr..








masa aku pegi tu, org xramai lagi..

ermm..tulis sendiri menu..

 
ni jer yang order..tu pun tak habis 3 cucuk..huhu



kuah dia not bad la..

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤