Lepaking..Berbowling At The Mines

Bukan weekend aku pegi..tapi ari kamis..ni first time aku luangkan masa hang out ngan member-member kat sini..Ikut pada perancangan awal dorang plan nak main bowling kat Alamanda..so balik keje ..selesaikan mana yang wajib terus pecut pegi Alamanda,alaa bukan jaoh pon dari umah aku..3km jer..sampai sana ermm..lane penuh, ader tournament.So tukar tempat pegi The Mines..kt sana nasib tak ramai orang...

terharu aku tgk bola dia..ish..ish..tukor ler yg baru..
lane dia ponnn... =(
dengan penuh keyakinan aku masukkan name..skali tersilap tekan buton lane sebelah..sib baik mereka-mereka tak marah..
dan acara pon bermulaaa...
shoes dia pun dh uzur..uhukkk...

hahaha..tu je yg dpt pon..


Tp yg bestnyer team aku yg menang..hehehe..sakit jari2,,lenguh lengan2..lame tak main kn..next ikut plan dorang nak main kat midvalley..ermm jadi ke tak aku tak tahu la..apa pun aku njoy ngan dorang =)

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤