Monday wif Smile =)

Lama kan aku tak update blog..line tenet lembap sesangat..aku guna celcom..bkn setakat berukband..line tepon pun problem..tak tau la ape yg celcom duk godek-godek.
Pagi Isnin (biasanya isnin la paling malas skali nk p keje) ni aku dtg keje dgn senyuman..sebab??hehehe..minggu lepas pelancaran kempen senyum kat kementerian aku, so kt leher ni tergantung name tag  dan....badge smile..dah pakai badge smile tu..tak leh la masam-masam kan =)

 
itu adalah nama betul saye..bkn samaran oke..

Sampai ofis.rasa malas nk turun bawah tapau bfast..so makan jer la aper yang ada kat atas meja ni.ermmm ape yang ader ek??..Milo..nescafe..teh..biskut..hahhh lengkap la tu kalo nk bfast ringan..menu aku..biskut Merry ngan Milo =) nyumm..nyumm..

cHomel tak mug saye?? =)

Alamakkk dah siap makan..tapi..masalahnyer..perut aku mintak ditambah lagi makanannya..uhh..untuk lunch nanti mesti kene bantai lebih nih..silap-silap kul 11 pg aku dah pegi cari nasik..macam mana nak diet kalo mcm ni..ishhhhh...hentam saja lah labuu...

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤