Myfantagiro..sudaa semakin rosak...

Semalam tak sempat nak berbelog..sibuk sangat sebab adik aku br datang dr kampung..Jantot.. So tggu dorang sampai umah sementera mR Cadigan g ambik kt stesyen ketapi Kajang...Adik2 aku sampai jam 8.30 pg..mintak pelepasan ngan myBos nak balik umah.Aku beruntung sebab bos aku OK..relaks jer..nak pegi mana pun bole..asalkan kene inform kt dia.. =) 
Balik umah lepak jap..adik aku yang paling bongsu umo 5 tahun..pun ikut skali..fiqa..suka dia dpt jumpa aku..hehehe..fiqa memang manja sgt ngan aku..dr kecik lg.. 
Oke..kan hari aku aku ader citer pasal kes enset aku yg tercicah kari tu kan.. ermm masa memula kene tu..enset ( name enset tu myfantagiro :p ) tu cam ok jer..tak der problem aper2..tapi lepas 2,3 hari..dia dah mula tunjuk belang dia..hehehe..asyik 'hang' jer..bila call, org tak leh dengar sore aku..ishhh..geram + sedey.. geram sebab menyusahkan aku..sedey sebab tu enset kesayangan aku..lame aku bela.. =(   ..oh myfantagiro....
Tapi yang bestnyer..kegeraman & kesedihan aku tu terubat jua..sebab..yea..yea..aku dapat pengganti dia dah..ermm aku tak der nama lagi nak bagi..enset aper??hehehe..tak yah la gthu..nanti org ckp 'riak' pulak..huhuhu..tapi yg ni aku leh on9 24 hour..tapi leceh sikit bila nk berSMS..ermmm mR Cardigan ckp..kene selalu rajin belek2..tekan2..lelame biasa la tu.katanya..hehehehe...
Masa mR Cardigan belikan aku enset tu..aku mencilok skali..beli enset tuk umi..ermm enset umi biasa2 jer :p Umi tak suka sangat yang canggih2 ni..yang canggih2 ni utk org muda jer katanyer..hehehe..

Jumaat ni aku lik Jantot..sambut pose kat sane..ni first time ni aku sambut first pose ngan umi ni..huhuhu..percaye tak??ermm sila percaye k.. =)

Teng for reading tis entry yer..Tak der yang gempak pun. :p

4 comments

  1. ni mesti enset touch screen kan kan kan...

    ReplyDelete
  2. beli je blackberry... hehehe... lain kali, lepas cicah, makan taw.. hihi

    ReplyDelete
  3. @shahjiehan
    bukan blkberry..blackcerry..hehe.. kalau makan kang ader yg berbunyi dlm perut.. :p

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤