Sape sebenarnya terkena!

5:01 PM

Aku br je lepas tgk video Bang Bang Boom kes fida kene ngan Zuan Pastu Zuan 
plak kene ngan fida...macam biasa kalau aku wat entry pasal video2 dalam youtube time keje memang aku tak leh nak post kan sebab kene block..yang aku tgk tadi guna cara haram..hehehe so mmg tak leh nak share..korang yg nak tgk cari dalam Youtube or gugel jer..mesti jumpe..tapi make sure tgk dua-dua part tau..
Oke berbalik pada cerita dalam video tu..bagi aku la..yang terkena kat sini bukan fida or Zuan tau..tapi kita yang menengoknyer ni..wahh masa tgk part 1 kemain Zuan kene Kutuk dalam komen2..tapi bila habis jer tgk part II ermm br tahu kes sebenar..
rupa-rupanya Zuan yg terkena..
Alaahh aku rase kn benda tu dah di rancang..dah ader skrip..Maksudnya dorang masing-masing dah tahu..lakonan jer untuk penonton..bukan spontan..errrr..boleh paham tak apa yg aku cuba sampaikan..hehehe..

Oke la..tu jer pasal video tu..yg lainnya pasal..eheheh follower yang encem..cantik...cute..miut.. muet....mekacih yer sumer..dan
tengkiut jugak kat 
Blog Cikgu Fad jengah kat sini yang tanpa prejudis telah mempromote belog ni..hik..hikk..lenkali saye pagi mencelah lagi yer... =)

Much Much Love~


Jom balik..malam kang sambung balik.. =)


You Might Also Like

5 Adam Hawa Comel

  1. oit..ada nama kita..haha..ehem2..xsume la pegang2 tgn pas kawin..yg byk sblm kawin adala wat..bila dah kawin biasa jalan jauh2..haha

    ReplyDelete
  2. serius tertipi mase tgk..last2..hahahha....saje je kontroversi tauu..heheh..

    ReplyDelete
  3. orait ... acikpun nak jadi follower yang encem..cantik...cute..miut.. muet!
    heheheeee!

    ReplyDelete
  4. Fad : heheh..sharing is caring kan..kan..ermm yer jugak tu kan..

    AsyieQ : tu la..dah tgk part 2 br th..tapi nampak cam lakonan la..kan

    Acik : oke..oke..jomm.. =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook