Arghhhh..Si Comel Merah buat Hal

aiyokkkk..sebelll..kete comel Merah aku buat hal pulak...adoyaiii..actually dr minggu lepas lagi bila aku start dia cam nak idup tak nak idup..tp aku just ignoredkn jer..pegi isi minyak ingatkn xde minyak..Sabtu Ahad kete tu duduk jer kt parking umah..tak layan pun dia..pastu pagi tadi nak pegi kete..ehhh..dh mcm hidup segan mati tak mahu plak..tp still idup la..last-last masa aku masuk parking kt Ofis..elok2 jer masuk petak parking..dia mati..aikkkk..try start balik..dhhhh sudahhh tak boleh lansung dh..uhhh..call mR Cardigan..dia ckp mybe batery problem..batery tu kalau tak silap 2 tahun lepas aku tukar..selepas menghadapi masalah dan situasi yang sama aku hadapi sekarang..mati kt parking ofis..cuma masa tu aku kt Ipoh lagi..ermm..mR Cardigan dh kene p keje yang mmg tak boleh ditinggalkan..tapi nasib baik la ada member ofis si gg n pesal tolong jumperkan kete ni guna kete pegawai aku yg br nak lapor diri ari ni..hehehe..kebetulan.. jump punyer jump..still tak boleh..agaknya dh 'kong' terus kot..yer la dr minggu lepas dia start buat hal..tp aku buat 'bodo' jer..ishhhh..salah sendiri kn..pening dh ni..kete rosak cam tak de kaki sebelah woooo..
Nasib baik la gg yg baik hati lg budiman ni nk tolong..hehehe..first tunggu dia balik amik kete..pastu pick up aku kt ofis pegi beli batery..then tukar batery tu..ermmmm..
Mekacih yer =)..sesungguhnya Jasa Mu di Kenang..huhuhuhu..

update : patut la kete batery kete aku puas jump tak jalan..rupanya..batery kering mana boleh jumper mengjumper..huk..huk..huk..


No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤