BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK..

11:31 AM

Join Segmen..tanpa segan silu..sila klik sini oke..

Hari Pertama berpuasa dalam usia 27 taon...APA!!! 27 taon dh?? uhhh emm jiii...tp xder la aku dh berpuasa 27 taon..coittt...ermm bukak lappy start lepas solat subuh tadi..belek2 blog tgk BA buat segmen baikkk punyer cilokk..di hari pertame pose..ermm leh la wat idea mengarang ari ni..hehehe..join jgn tak join oke..

Syarat join segmen ni..kene citer pengalaman pose zaman budak2 dlu..wahhh byk kenangan tu..lucu ader..pahit ader..errrr yg pahit tu sebab kene marah sahur lepas org dh Azan Subuh..hehehe...aku ni liat sikit nk bangun masa kecik2 dulu..

Aku sebenarnya tak berapa ingat bila dan masa umo berapa aku start pose..tapi rasenya masa darjah 1 kot..Masa aku kecik2 dulu aku ader gastrik..susah sgt nk pose,,selalu jer kene pegi klinik..bila pegi klinik dah tentu2 xleh pose sebab kene makan ubat..ermm masa tu byk la pose yg aku tnggal..sadiss kn..nenek aku nk marah tak sampai hati..tp bila aku pose penuh..makanan pebret aku bila berbuka..hahhhh... ni dia


Ayam Goreng Kicap..
Aku ambik gambar ni  kat sini..kalau pegi blog ni..siap ader resepi lg..
meleleh tak nengoknyer??gulpppp..bestnyer..aku suke makan ayam kicap ni sebab aku suke kicap..hehehe boleh cam tu? ermm..pagi tadi sahur dah makan ayam kicap..kang nk berbuke takkan nk hentam ayam kicap lagi..yer dak? ermm nanti la dipikirkn..


You Might Also Like

12 Adam Hawa Comel

  1. sedap ni.....jom makan nanti petang

    "salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
    see u around and happy blogging….follow awak"

    ReplyDelete
  2. dari blog abg ben...
    jom singgah blog sy...
    follow lebih baik..he3... :)

    JOM TERJAH SINI!!

    ReplyDelete
  3. kecian awak saya plak suker pura2 gastrik.huhu..saya pun join segmen nie..jom la singgah :) : BEN ASHAARI : RAMADHAN #1 : SAHUR DI KALA BUDAK

    ReplyDelete
  4. skarang gastrik dah baek dah?

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-ramadhan-1-sahur-di-kala-budak.html

    ReplyDelete
  5. skrg dah besar dh tak gastrik..da xley da ponteng..hihihi..


    http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ramadhan-1-sahur-di.html

    ReplyDelete
  6. best nyerrrrr

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/08/ramadhan-1-sahur-di-kala-budak.html

    ReplyDelete
  7. Promosi Kek Lapis Sarawak utk hari raya kini DIBUKA =) http://asiarosehouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. hahah...macam2 ragam kan...
    trutama time nk sahur...
    jenjalan dari segmen abang ben...
    jom singgah sini..

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ramadhan-1-sahur-di-kala.html

    ReplyDelete
  9. semua nak amik gambar mat gebu je..susah la

    Dari melayan blogging mengurangkan pahala di bulan Ramadhan Mubarak ini, saya dengan rendah dirinya mengajak kalian semua untuk join [segmen] Blogger Semarakkan Ramadhan (BSR)

    ReplyDelete
  10. Nyam2 sodap nyer...nk sikit bole??

    I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete
  11. Azam : yumm..yum..hepi bloggging =)

    Haris Kaito : i followw ..

    Dayah jelita : hehehe..skrg pun gastrik lagi :p

    MArina : ader lg sikit2..tp pose tak kacau =)

    ReplyDelete
  12. Muaz Faris : xde la susah..janji bg backlink blk oke =)

    petuapakar : bolehh..ikut resepi mat gebu :p

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook