BLOG PILIHAN SAYA IALAH



1. cerita si padlie ~ sy pilih blog ni sebab | Blog padlie simple tapi kemas dan teratur =)

2. fakrimiafarhana ~ sy pilih blog ni sebab |cute..Klau tak caye cer terjah..ader doodle baju merah =)

3. sayafariha ~sy pilih blog ni sebab | blog fariha cepat jer load..tak slow..senang nk jenjalan kt situ =)

4. shirolalala ~ sy pilih blog ni sebab | alasan sama cam kt atas...cepat load..n kemas =)

5. ucu bakery ~ sy pilih blog ni sebab | suke..suke..macam2 jenis kek..biskut..makanan  ader kt situ =)

6. fareezvanfillers ~ sy pilih blog ni sebab | sempoi jer blog ni..tgk pic kontel buah..peghh bestnyerrr =)

7. kederatmuda ~ sy pilih blog ni sebab | Blog ni byk post video2..best..td baca pasal ni klik =)

8. belogwawalalola ~ sy pilih blog ni sebab |cute sgt blog wawa..kalerfull =)

9. ziey ~ sy pilih blog ni sebab | superrrb cute..ziey br nk keje..selamat bekerja yer =)

10. budakkelosab ~ sy pilih blog ni sebab | blog ni byk jgk citer pasal isu semasa..ermm blh terjah slalu ni =)

15 comments

  1. blog akak pom kiut jgak ni..haha

    ReplyDelete
  2. @solomolo
    salam ramadhan n selamat hari raye :p

    ReplyDelete
  3. temkiu dear krne msuk dlm list kamuu..;)

    ReplyDelete
  4. pilih awk

    http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/segmen-abg-ben-blog-pilihan-saya-ialah.html

    best!!jom komen back sudi lahhhh

    ReplyDelete
  5. mekaseh sbb pilih blog sy... sbg tnde trime kaseh sy dh pon ltak blog kamu dlm bloglist TERJAH SANA kat blog sy... :)

    ReplyDelete
  6. thnx .... hehehe ... blog akaq un HEBAT !!!!

    ReplyDelete
  7. thanks sebab pilih blog saya :)
    suka nya hatiku... :D

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤