Kad Kawen Loghat Kelantan

6:46 PM

Ari ni lewat sampai umah..kul 6 lebih ..sampai2 jer..cam biasa..aku akan check dulu peti surat,kot2 ader bil ker surat2 ker kn..block aku ni ader sedikit perbuatan vandalisme kalau korang nk tahu..tak th la sape punyer keje..ari tu..ishh aku nk citer pun loya tekak..ader ke patut..tempat tekan2 lift tu ada org ludah..lahabauu betull..dan kene kt aku plak minggu lepas..aku check peti surat tgk ada bil air..dh kene renyuk dh..bukak2 bkn yg unit aku punyer..aku  masukkan kt peti surat yg sepatutnya..pastu tergerak hati nak tgk dlm peti surat org tu..tgk2 bil air unit aku ader dlm tu..pun dh kene renyuk..ishhh..teruk betul perangai kn....
tu jer citer pasal vandalisme..citer lainnyer..aku dpt kad jemputan kawen kt Kelantan raya nanti..kawan skolah aku zaman form 6 dulu..hehehe terharu jugak dpt kad tu..means dia ingat la kt aku walaupun kitaorg tak de la rapat masa zaman skolah dulu..dan yang menarik & lucunyer..tulisan dalam kad tu lain dari yang lain..ni first time aku jumpa kad cmni..hehehe..dia guna ayat/loghat kelantan ..pure kelate punyer..dah dapat kad ni..harus la kene pegi kan..i'allah..ermmm teringin nak makan nasi bekwoh.. =)


nampak tak?hehehe..

pssstttt ~ mR Cardigan pelik jer tgk aku duk snap pic kad kawen ni..hehehe..

You Might Also Like

2 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook