Mat Ayam Kampung

Selepas pening ngan Misi cari baju raya yang berkenan dihati..akhirnya semalam selesai dah Misi tu..Beli sudaaa. Cari kt KL jer..kt Jalan Tar ngan Sogo..Kalau pegi weekend nanti kan nak kene  berebut ngan orang plak..
Tapiii..sesampai jer kt KL..huhhhh..tidak seperti yang disangka..makkkk..penuh sangat org..Jem..pegi sogo pun dah macam duduk dalam stadium Malaysia  vs Singapura dh..ishhhh


Kul 6.30 siap beli barang..letihh makk nakkk..nk keluar dr sogo tu pun satu hal dh..bersesak.
Pastu terus menuju ke jalan yang lurus nak pegi cari pot berbuka pulak..kitorang pegi kt Restoran Mat Ayam kampung kt Sri Kembangan.Kat situ pun penuh orang..tapi sib baik toke restoran tu kawan mR Cardigan..so tak der la nk bersesak..kat situ self services,dia sediakan makanan macam buffet tapi bayaran bukan ikut kepala la.Makanan pun makanan kampung..ada budu..ada tempoyak..ermmm sedap..


2 org makan..sikit jer la.. =)


licinn :p

No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤