Mood Nak Raya

Tak sampai seminggu jer lagi nk raya..Mood raya dh betul2 menusuk ke kalbu nih..dah tak sabar nak balik kampung petang ni =) kepada kawan2 yang drive balik kampung tu hati-hati yer..tok sah nk laju-laju..tak lari nyer kampung tu..Utama kan keselamatan oke..Ingat yang terssyang.
Aku kalau dh balik kampung memang tak terkejar nak apdet belog ni..tapi kalau ada ruang masa aku apdet la.Aku kan Kaklong..so kalau kat kampung aku la yang paling very de bizi.. :p alhamdullilah raya kali ni..semua family aku dapat balik...ermm tak..tak..family belah umi tak kompem lagi balik ker tak =(   dan tahun ni giliran aku beraya di kampung belah mertua..malam raya kt umah dia pastu tengahari raya pertama tu cekedaw la balik umah aku..dan yang pastinya..pagi raya bila dengar takbir raya aku akan nanges..tambah-tambah kalau umi tak balik..huhuhu..sedissssssssss... =(

Kepada semua MySweey ~ Selamat Hari Raya Aidilfitri..aku susun semua jari mohon maaf zahir & batin =)

balik kampung..ooooo balik kampung..ooo balik kampung..hati girang!


2 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤