Sebab sy cantik..awk tinggalkan sy?

9:28 PM

Jawab soalan dulu..penah tak korang suker giler kt seseorang..and dia pun bagi respone baik punye..layan sms..slalu call.tapi last2 bila kita dh makin meroyan ngan dia..dia cari orang lain???Penah tak?/penah tak??
Mesti la ada yang kene camni kan..sebab aku nak cakap ni pun berdasarkan pengalaman seseorang yg aku kenal..boy n gurl..dua2 aku kenal..cuma yg pompuan tu rapat lagi ngan aku...tapi yang peliknya kat sini..alasan yang lelaki tu bagi kenapa dia pilih orang lain..ermmm..sebab pompuan tu cantik..dan dia rasa takut nak bersama pompuan tu..adoiii...(yg lelaki tu pun ada rupa gak..encem) kalau la sepuluh lelaki bagi alasan camni..alamatnya..xde la orang nk pinang pompuan yg dalam kategori  jelitawan nih..aishhhh...Masa first aku dgr alasan dia...rasa nk cepuk pun ader budak ni..dik oiii..cantik ker..tak cantik ker..tu semua kira bonus la..apa yang penting..HATI..dan KEPERCAYAAN pada pasangan..ni tak..tak sempat  berperang..dah lari dr medan..ishhhh..macam2...



You Might Also Like

5 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook