Simply Siti Halal laaa....

10:52 PM

Kecoh dalam blog org duk citer pasal produk Simply Siti yg tak halal...aku guna produk ni..dan bila dgr pasal kes MACAM NI..dah tentu-tentu aku terkezut ..tapi rupa2nya tu semua berita yg salah..disebarkan oleh orang yang tak bertanggungjawab..dalam twitter Tok Ti dah jelaskan bahawa semua produk Simply Siti halal dan disahkan oleh JAKIM.



“Semua produk SS & berus yg digunakan dlm produk adalah mendapat kelulusan HALAL drpd jakim dan pemeriksaan adalah dibuat sblm setiap produk dihasilkan dan kita akan mengenal pasti dan memperbaiki setiap usaha utk memastikan setiap produk mendapat kelulusan jakim.” – Siti Nurhaliza ( Sumber : ohbulan )

Harap2 lepas ni jangan ada lagi berita2 macam ni..yang tak tentu sahnyer..tak baik tau sebarkan berita yang kita sendiri tak tahu kesahihannya...

You Might Also Like

0 Adam Hawa Comel

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook