Statement bikin panas hati di hari Rabu!

5:00 PM

Hari ni sebenarnya aku tak nak post ape2..just wordless wednesday jer..tapi duk belek-belek berita harian tadi terbaca berita sukan mengenai kenyataan dalam twitter oleh isteri ketua pasukan skuad Singapura. Shahril Ishak-Hidayah dalam twitter Hidayah17..grrrrr..panas hati aku..dan aku percaya semua penyokong Harimau Malaya pun bengang ngan statement c hidayah ni..

 sumber : berita harian

Minah tu buat kenyataan camtu sebab Safee dan Amirul membuat percubaan serentak melakukan sepakan libas dalam perlawanan Malaysia menentang Singapura baru-baru ni..Cube kalau laki dia yg buat sepakan tu..tak dernyer dia nk cakap camtu.Agak2 shahril malu tak ngan perangai wife dia tu?ishh..panas..panas..Harap-harap kes ni tak berpanjangan kalau Hidayah dengan terbuka hati meminta maaf seperti yang dituntut oleh Safee.




You Might Also Like

2 Adam Hawa Comel

  1. kuang hajo...brani ejek gitu...kner tuntut mintka maap rasmi tu

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook