Tak Kesian Mak Ayah Ker

Aku baru baca dalam kosmo tadi kes sorang budak pompuan yang sebelum ni mak ayah dia buat laporan kehilangan dia..kecoh dalam semua akhbar..tapi hari keluar dalam kosmo cerita sebenar yang dia bukan hilang..bukan kene culik..tapi rancang sendiri penculikan dia bersekongkol bf dia..Siap mintak wang tebusan dgn Mak Ayah dia.Ya Allah..apa nak jadi dgn manusia sekarang ni??tak kesian ngan mak ayah ker? Allah tu Maha Adil..Maha Mengetahui..dia akan tunjuk jugak kebenaran..tambahan pulak kalau kita menganiaya Mak Ayah kita sendiri..

berita lanjut..klik

3 comments

  1. biasa ahh tak cukup kasih sayang la tu, pakwe die je yang boleh bagi kasih sayang, kehkeh, lagi pun , dia mesti tiru episode blue blood ni, jalan cerita dah sama heheh

    ReplyDelete
  2. ermm..hehehe kiranya pengaruh drama la ni.. :p

    ReplyDelete
  3. terjah sini!


    hm sedih la camni ! sanggup utamakan bf dari makbapak sendiri :(

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤