Cerita hari Rabu


Assalamualaikum.

Hari ni masuk ari ke 8 dah aku selsema sekali dgn pakej sakit kepala dan sakit tekak . aduhhh, ubat dh telah , tak jugak ok ok . Umi dah banyak kali suruh pegi klinik , En.Hubby pun dh byk kali ajak pegi, risau takut ader kuman kt tekak,katanya . Bahaya jugak kan. ohhh suara aku ni start bulan puasa hari tu lagi serak-serak :(
Aku bukan tak nak pegi klinik, tapi kalau pegi pun aku dah boleh agak dah ubat ape yg dia bagi, panadol !lagipun panadol banyak lagi kt umah . Saje  aku tak telan, dah penat dah nak telan panadol T_T

Kepala ni berdenyut2 makin kuat mungkin sebab bercampur ngan problem yang dtg ari ni kot.ermmm ,.kepala aku ni pun satu..kdg2 benda bukan serius pun..tapi still jugak pikir sampai org pun tak sempat nak pikir apa yg aku pikir..aishhhh . En.Hubby pun penah cakap..' awk ni suka pikir benda yang orang pun tak terpikir nk pikir' huhuhuhu..nk wat cmner sayam..dah buah hati awk ni mmg azali cmni T___T . Esok ingat nak balik kg..tapi tak tahu nak bagi alasan aper kt bos..cuti pun da tgl sikit..simpan tuk raya haji jer..ishh..kalau demam ni tak kebah2 jugak..ambik surat bertulis  dr Doc la nampaknyer..MC..


psst ~ Sesungguhnya sakit itu penghapus dosa-dosa kecil .



No comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤