Wedding Norman-Memey

Ari ni kul 11.30 am aku dah tercongok kt umah..kejammm tak balik umah awal?? ngeeee..badan rasa sangat tak selesa..letih n hidung tersumbat..macam semalam jugak..n yesss..malam ni mrCardigan dh bg green light nk blk kg..esok EL..errrrrr..boss..boleh tak nk EL? hehehehe..
tadi tgk gambar2 wedding 12 juta Norman & Memey..ermmm..cantik...meriah dan glamour..



gambor dr :OhBulan

Tahniah for both of you..

Tapi masa duk baca2 komen pembaca ..aku tertarik ngan satu komen ni...
ni komen yg aku print screen dr satu laman media hiburan
Mybe wedding ni wedding yg sepenuhnya disponsor..so pengantin pun tak boleh la nk memandai ubah kan..apa pun..jom pinjam ayat Nabil skit..LU PIKIR LA SENDIRI!

macam2 respon yg diterima..tapi kita ambil yg positif jer ok.. Semoga perkahwinan ni kekal ke akhir hayat..apa yg berlaku sebelum ni antara mereka..lupakan..mulakan dgn muka buku baru..huhuhu..ayattttt....


psttt ~ rasanya di entry kedua pasal kawen Norman-Memey ni aku post kt sini..ehemmm..rasa cam byk la pulak :p.. perkahwinan hebat kn..kene la share pendapat..hehehhe..

3 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤