BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


Yeaa..join segmen BA lagi..lagi..dan lagi..hihihi..nk join klik k..tutup 5 pm ni ^^
Meh nk citer skit pasal blog fantagiro nih..
Oke..blog ni blog peribadi aku..semua yang aku rasa nk share ngan kawan2 aku lontarkan dalam bentuk penulisan kt sini..dah lama jugak blog ni aku wujudkan..since 2007 lagi..tapi time tu mmg aku tak aktif lsg..ada tapi tiada..gitu la..aku suka baca blog tapi tak reti macam mana nak warnakan blog sendiri..kira cmtu la..so..selama 3 tahun blog ni bersawang tanpa tuan yang menjaganya..adehhhh..puitis ayat kan.. 
Aku start aktif awal tahun ni..2011..ermm..tahun ni aku banyak masa free..no more tugas luar atau operasi tak kira masa..keje 8-5 jer...so bila dh keje cmtu..banyak la masa terluang.Masa tu aku isi dgn berblog ni....bila dah reti skit2 cara nk susun ayat..hihi.,,nak cantikkan blog..ikut macam2 tutorial..so sampai skrg la aku jadi njoy dgn dunia blog..Beshhhh..^_~
Idola aku dalam berblog ni..ermmm..kalau nk rahsiakan boleh tak?hihihihi..oke..oke..tak yah rahsia..cer tekan sini..sat g korang terus smp kt blog beliau..huhuhu

Masa mula-mula kenal blog beliau..aku jadi silent reader jerk..pastu bila aku dh aktif br follow & yg bestnyer dia pun follow gak blog tak seberapa ni =)

Selamat berkenalan lalink!


12 comments

  1. krupp krappp kunyah muruku jom meriahkan segmen ni :)

    ReplyDelete
  2. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  3. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  4. salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)

    ReplyDelete
  5. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    ReplyDelete
  7. salam ziarah.dr segmen yg sama
    ayu singgah sambil follow.
    jemput la dtg blog ayu pula^^

    ReplyDelete
  8. salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Salam. Terjah dan follow, dari segmen bro Ben :)

    jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤