BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog ..

4:47 PM

 

Jom Join segmen di hari Minggu!klik klik klik kalau nk join ek ^^

Soklan yg kene jawab ::::::

1. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET ?

Ermmm...Persamaan ialah..jeng..jeng..jeng..

Ben & Lyssa dua2 blogger yg pemes de Amos dan mempunyai followers yg ramai !..errrr boleh bg jwpn cmni?? hihihi yg siyes nyer.. Persamaan Blog Ben & Lyssa..ialah..setiap hari ada apdet yg terbaru...tak kira kisah or crita apa or tutorial..tutorial Lyssa la kan..tp yg penting kami yg suka membelek blog dorang akan sentiasa dapat baca citer br yg di apdet..setakat ni tu jer yg aku dapat bgth persamaan blog dorang..^_~


2. Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?

Soklan ni susah skit aku nk jawab..pendapat ek..ermmmm..bagi aku la kan..dua2 blog ni dah maju dah..Ben & Lyssa pun blogger yg dekat dgn pembaca..ermm..setakat ni aku tak der lagi idea nak bagi pendapat ape...hurmmm...


You Might Also Like

29 AdamHawa Ohsem

  1. singgah dr segmen sama...selamat berkenalan dr blog fendy

    ReplyDelete
  2. syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^

    jom ke blog syieda :
    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

    ReplyDelete
  4. shiema singgah dari segmen yang same. jom singgah dan follow belog shiema :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang sama :)

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    happy blogging :P

    ReplyDelete
  6. hye...datang balas kunjungan..:D

    ReplyDelete
  7. tak sempat join segmen ni..
    tapi x per..
    salam ziarah dari lia irdelia.. :)

    ReplyDelete
  8. ninie pun join.. salam perkenalan :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ninie follow kamu ye empunya blog :)

    ReplyDelete
  9. .. rasa dh kenal lama pulak kite ni kan.. tu lah kelebihan segmen ni.. mengeratkan silaturahim sesama kita :)

    ReplyDelete
  10. terjah sni dri segmen yg sma fren! hepi blogging (^__^)v


    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  11. Hello, datang sini malam-malam time line tenet dah laju..Hee, Eza datang dari segmen otai, Abang Ben dan Adik Lyssa..Hee.. Happy blogging yerr!! :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  12. pun join segmen yg sama
    salam pkenalan ye ^_^

    ReplyDelete
  13. Singgah pagi dari blog BA :)

    ReplyDelete
  14. amy x tahu pun pasal segmen nie , hari ni baru tau anyway salam kenal juga kepada semua yang join segmen nie...

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yg sama..:)

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    ReplyDelete
  16. follow sini dr blog abg ben ,jgn lupa follow ain jgk....

    http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret.html

    ReplyDelete
  17. hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

    ReplyDelete
  18. mereka mempunyai pembaca setia..susahkan nak dapat pembaca setia

    ReplyDelete
  19. salam kenalan blog!! trimass terjah n skang ni giliran FarhanZukri pulak terjah balik..hehe..happy blogging :D

    http://farhanzukri.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html?showComment=1320080970194

    ReplyDelete
  20. cx dtg terjah sini. aucak! :) slm knl

    ReplyDelete
  21. visit yours :)

    http://before-yesterday.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

    ReplyDelete
  22. salam kenal . bw heree !! yieehaaa :)

    ReplyDelete
  23. Hi salam kenal... dari segmen yg sama.. thanks sudi singgah blog sy ;)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Popular Posts

Like us on Facebook