Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !

tenyeh2 kt sini kalau nk join =)
yea..yea..segmen lagi..kali ni join segmen eyryn plak..br jer jadi follower si chumil eyryn ni & join segmen lepas di tag oleh oli =)

dan kt sini aku tag dua org lagi kengkawan untuk join segmen ni oke..


pssstttt :~ kalau senang2 jom jenjalan kt blog dorang jugak ek =)

simple jer syarat2 dia..ermmm blog eyryn aku tak selongkar seharusnya lagi..sebab br dalam 10 minit lepas aku jenjalan2 kt situ..
Sape2 yg nk join boleh klik kt banner tu oke..blog eyryn cute macam tuan dia :D
Tarikh tutup 07 Okt ni..so..jangan tunggu lama2 nanti lama2 dh sampai xpired date..ngeeeeee...






6 comments

  1. gud luck.. lama dah x join segmen.. hheHE

    ReplyDelete
  2. thanx dear coz join segmen ryn :)

    ReplyDelete
  3. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. @NasZ
    tengs yar coz sudi singgah n follow =)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤