Apa pun tak boleh

1:30 PM

Reaksi Perempuan / Isteri....

Bila lelaki / suami tak keja ~ "Abang ni boleh tak jangan mengangkang jer kt umah..pegi la keje..tak kisah la keje apa pun asal halal, boleh tanggung keluarga.Tak pun buat keje lebih skit..dapat jugak kita buat simpan...ni keje skit..lepak banyak..ishhh..dah muak saya tengok abang dudukkkkk jer kt umah..pastu isap rokok goyang kaki..berbulu mata ni tau!"


Bila lelaki / suami gila keje ~ "Abang ni tak pikir langsung pasal saya..anak-anak..asyik keje jer..apa yang best sangat ada kt ofis tu sampai tak ingat kat family ni..agak-agak la nk keje pun..orang lain pun keje jugak tapi tak de la macam abang ni hah....jangan sampai saya buat hal sebab abang tak hiraukan saya".../opsss..siap ugut tu.

So? hihihihiihihh...

You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

  1. pening kan..apa-apa pun,sama-sama memahami..

    ReplyDelete
  2. serba salah pulak si suami kalau dapat isteri camtu. haha.

    ReplyDelete
  3. betul tu, apa pun tak bley!

    ni nak jemput singgah blog www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. blog cerita2 pendek jer...

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook