Konvensyen Harta Intelek

Dah bersawang ker blog aku ni??tak lagi kan..tgk ader last kawan2 BW kt sini kul 2 pagi..wahhhh..2 pagi???uhh..aku dh lena dibuai mimpi dah waktu tu..mekasih yer semua yang sudi singgah sini..

Aku sibuk skit sari dua ni..sibuk ngan Konvensyen anjuran Bahagian Penguatkuasa kementerian aku..Aku salah seorang sekretariat untuk event tu..Konvensyen Penguatkuasaan Hak Harta Intelek 2011, Basket Of Brand (BOB)..buat kt KLCC..event ni mengumpulkan semua brand yang nak berkerjasama dgn KPDNKK ..kalau tak silap aku semalam ada 74 wakil brand kot..dan wakil dr Polis Singapore..dr UK..ermmm ramai la jemputan..membincangkan isu cetak rompak..so semalam dah settle dh semua dengan jayanya :) tapi penatnya tak hilang lagi..satu hari aku pakai 'high heels' ,rasa nk tercabut tumit kaki ni hahhh..adoiii..

Stage..tugas aku kt situ la=)

Token utk tetamu..dlm tu ader labu sayung..berat sgt!


tak ramai lagi yg sampai waktu ni

Syamira..Kila ~ dr Caw Wilayah & Aku yg konon pose ayu..huhuhu

aku lagi...

dan lagi..eehhh tak..ni soup ayam yg sangat sedap! bila makan waktu panas2..

dessert..bubur kacang..xder rase ape :(

dah boring dgr mat salleh duk bercakap kt dalam..aku layan snap kt luat plak ^^

Menteri melawat meja..ngeee..sampai kt meja kami..dia tanya..'ni student dr  mane? ' adehhhh..rasenyer tak smp setengah jam td aku p hulur pen nk  rasmi BOB kt dia..hihihihihi

team aku

kila..ni first time aku jumpe dia..tp she is really friendly! cam dh kenal lama =)


kami lagi...

last pic! aku dan sesuatu..errrr..aku dan tali oren..huhuhu


9 comments

  1. laratnya kamu bertumit tinggi sepanjang hari...

    ReplyDelete
  2. assalam...

    selain isu cetak rompak, apa lg yg dibincang masa konvensyen tu? berkaitan jenama dan bisnes ker? nmpk mcm menarik jer...

    ReplyDelete
  3. oyeah..meriah nya :)
    huhu saya juga bakal seperti kamu insyaallah :)

    ReplyDelete
  4. @kakngah
    dah sampai rumah..lembik rase kaki..huhuhu

    ReplyDelete
  5. @BLADE EDGE
    Konvesyen ni mmg fokus tuk Hak Harta Intelek =)

    ReplyDelete
  6. Harta intelek ? namapk mcm sangat menarik sbb ada sesuatu yg nak saya jenamakan. Uhuk!

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤