Play & Expresive Arts Therapy

urmmmmm...dah sampai umah dah.. My Home Sweet Home :D ..start 02 sampai 04 Okt..3 hari la 
aku kt Hotel Grand Continental KL utk kursus
Play & Expresive Arts Therapy..opssss..kursus ni bkn tuk mereka2 yg psiko oke..hehehe..tapi tuk terapi jiwa..bestt sangat, hilang stress.Kaunselor cakap masa kt sini..semua problem..stress..masukkan dalam balang kaca dulu..simpan dulu..pastu dah habis kursus..keluarkan satu2..hehehhe..daya imaginasi byk digunakan dalam kursus ni oke..Melukis..Mewarna..potong & tampal pic dari paper..ishhhh..banyak la xtvt kanak2 kt sini..rasa cam kt tadika pun ader :D

Mula-mula pejam mata..pastu lukis apa yg kita bayangkan..and..taraaaa...terbayang2 berlari2 kt pandai..wahhhh romantik gitu :p

ermmm..cari jer aper2 pic dalam n/paper yg kita imagine then tampal kt A3..taraaa..beach lagi..hehehehe

Yg di class Hjh Rosni..best..melukis & mewarna memanjang..arahan suh lukis gambar org yg penuh..huhuhu..ni la dia hasilnya

Pastu lukis satu lagi lukisan orang..siap jer lukis..kaunselor bagi perincian & maksud lukisan..cara melukis kita secara teori sains..psikologi la.. hehehe..aku normal oke.. 
kemain lagi buat keje sambil minum kopi..dh santai kan..

lets coffee T___T

gulpp..

Bff

tak pandai pun melukis..tapiii...semangat tu penting! hihihhih

Actually kursus ni kita yang apply, mohon sendiri..ramai yang mintak..tapi tak dapat..kawan2 aku pun ramai tak dapat join..dah cukup kuota..kira aku ni antara yg bertuah la sebab terpilih..hihihihi..next time kalau ader lagi kursus2 cmni nk join lagi boleh?? :D asyik kursus jer..keje tinggal..hehehhe...


4 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤