Real Steel is the best! Terbaek wokkk

Sebelum melalut panjang..aku nk wish happy Deepavali kpd semua yang menyambutnya =) yea.. 1Malaysia! wohooOoooo...



Oke..dah..benda yg aku nk citer ialah..semalam aku g tgk movie ngan MSH..wahhh rasenya dah lame tak tgk wayang..BFF aku sages suh tgk citer Real Steel..mula tu aku tak tahu ni citer ape..trailer dia pun tak penah tgk..tapi dorang cakap citer ni kalau tgk kompem tak tido dlm panggung punyer..so aku pun ajak la mrCardigan g tgk kt GSC Alamanda..ermmm tu jer pun yg paling dekat..hihihihi..
DAN UNTUK PENGETAHUAN korang yg tak tgk lagi citer ni..silalah g tgk..citer dia superb bravo..fuhhhh best sangatX6
5/5 bintang tuk citer ni! part paling aku suke masa budak cute tu menari ngan Atom..hihihi cute sgt ^^

Max jumpa Atom dlm selut, so ni part dia mula2 start nk adjust Atom..cuci selut dulu =)







Yeaaa..Atom!

2 comments

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤