Saya , blog dan pembaca

9:50 AM


Saya ~ tuan punya blog..yang mewujudkan blog sendiri...yang meluahkan isi hati..yang berblog walking..yang suke meninggalkan komen bila singgah di blog kawan-kawan..dan yang penting..yang berkongsi apa yang dia rasa dengan cara menulis...

Blog ~ Tempat atau satu medium umum untuk kita meluahkan apa yg kita rasa, memberi pendapat, berkongsi cerita dan yang sewaktu dengannya..maksudnya..penulisan kita..

Pembaca ~ Pengunjung blog, sesiapa sahaja yang membaca penulisan kita..tak kira la 'silent reader' atau memang dari kalangan rakan-rakan blog..




*Dah lama tak join segmen BA =) sekali dia buat segmen,ermmm..yang betul2 membuatkan kita perlu memahami apa itu sebenarnya BLOG! like 100X

sape-sape nk join..klik banner ok.tutup 5pm..

cekedawww..^_~




You Might Also Like

33 Adam Hawa Comel

  1. haiii , Auliyya singgah sini ..

    dari segmen yang sama .

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari belog BEN!! Salam kenal ...

    ReplyDelete
  4. selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

    ReplyDelete
  5. saya singgah dari segmen sama.jemput ke blog sy ye :)

    ReplyDelete
  6. jenjalan sini dr segmen yg sama..
    salam kenal

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dr segmen abg ben =)

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama
    Datang nak ziarah rakan blogger ^^

    JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

    ReplyDelete
  9. hello fantagiro, hehe heroin dalam the golden of cave kan. eyda suka ;)

    btw, salam perkenalan.

    ReplyDelete
  10. syieda dtg dr blog abg BEN =.=

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  11. dr segmen sama..jmput singgah my blog yg x seberapa... =)

    ReplyDelete
  12. singgah & follow dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. slm petang dr segmen bro BA yehaaa :)

    ReplyDelete
  14. saya mmg busy gila harini. tapi sy take 10 minit break jap.then lawat blog kamu.dtg dr segmen yg sama.salam kenal,miza.

    ReplyDelete
  15. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama..

    follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  16. Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  17. Menjenguk rakan blogger yang join segmen yang sama. Moga dapat manfaat dari segmen yang dibuat Ben.

    HASRULHASSAN.COM

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum...


    penulis, blog dan pembacanya semua berkait dlm dunia blogging.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  19. dr segmen sama..jmput singgah my blog yg x seberapa... =)



    http://dessertroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

    ReplyDelete
  21. shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :)

    ReplyDelete
  22. wah..nak join sempat tak ni..
    baru je kembali wuu

    ReplyDelete
  23. follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook