Tulis jer apa pun!

10:44 AM

Masuk hari ke bape belas dah..batuk,selsema tak hilang2 lagi..aduhhhh..sysangattaksukabilasybatuk! ermm leh ker bace? hehehe.. bila batuk aku nk kene berlari2 anak pegi ladies..ishh tu yg malas..aku tak boleh nk melepaskan batuk kt dlm ofis ni..tak suka nanti kacau org yg tgh kusyuk buat khoje plak..alaaa batuk xder la teruk pun..cuma ishh mmg xsuke lah! klinik dh pegi dah.ubat batuk cap ibu dan anak dh telan..agaknya aku nak kene teruskan ambik antibiotik kot..kan..ermmmm..lgpun musim skrg tak menentu ..kejap panas..pastu sejuk..ramai yg demam.
 
kt ofis sari dua ni mmg aku tak ader keje..ehhhh takk..ada satu keje yg memeningkan kepala skrg ni..keje dia..nk kene pikir ape tugasan harian yg aku buat & cukup seminggu email kt pengarah..aduhhh berat tu tugas tu..time mmg tgh bz xpe la..byk yg blh tulis..time xder keje mcm skrg ni? xkn nk tulis sy berbelog..berBL..bertweet2 plak kan..sangat tidak munasabah, silap2 next week aku dpt surat tukar keje..ngeeeee...

Idea nk menconteng kt sini pun kdg2 lsg xde..blank jer! cr terbaik tak nak bagi blog ni bersawang ermm join segmen jer lah..hihihihi..best aper..leh kenal ramai org.bleh baca macam2 idea, luahan & pendapat org lain.. sonokkkk...^_~ 
 
oke lah aku nk BL jap k..bace gosssssippp..hihihi..
Cekedawwwwwww ^_@


You Might Also Like

10 Adam Hawa Comel

  1. cuma amik kicap 2sudu,kendian perah 2 biji limau kasturi..minum..InsyaAllah batuk ilang

    ReplyDelete
  2. same la..sy pun dok sakit kepala dari semalam..semalam dah mc tak kan hari ni pun nak mc jugak.

    ReplyDelete
  3. nice blog.. jom exchange blog link! visit here - hazirahanum.blogspot.com.. bye! :)

    ReplyDelete
  4. @YNA
    hihihi...err..tu bkn tuk sakit tekak ker?hihihi

    ReplyDelete
  5. @oli-go
    MC jer.. =D agaknya musim skrg kot kan..take care ;)

    ReplyDelete
  6. @Hazira
    oke ^_~ skrg jugak sy terjah tmpt awk!

    ReplyDelete
  7. betul tu ... bila idea x mari, kita join segmen! senang! :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook