CANDID TIME CONTEST

8:13 PM

Yeaaaa...aku join contest yg di tag oleh Mira Adzlia ni..try nasib..mane tahu dpt menang Camera Lomo tu..hihihih..

Contest ni Muna Rahimah yg buat..ermmm sempoi jer..pertandingan gambar kandid..hihihih..

   


 Syarat syarat untuk menyertai contest ini
Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini




Oke gambar yg aku pilih utk contest ni ialah...

taraaaaaa...






hihihi..Me with my BFF ..makan ABC..yummiii..tukang amik gmbr ni pun BFF aku jgk..huhuhu..dia mmg gile camera..kt mane jer mesti snap..snap..snap.. ^_~

So sape-sape yg berminat..sila lah join..

Aku tag 2 orang yg ohsem ni oke...
psttt..jom g terjah blog dorang :D




You Might Also Like

3 Adam Hawa Comel

  1. wah..terima kasih eh..:)
    insyaallah :)

    ReplyDelete
  2. follow sini dari segmen yg sama.. ^_^

    http://akuadalahaku20.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest.html

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook