Dhia yang Ayu

10:12 AM

Assalamualaikum & Happy Friday Lalink!

Cerita aku ari ni mengenai drama Slot Akasia yg tgh hangat kt TV 3 skrg ni, "TENTANG DHIA" wahhhh sangat best citer tu..firstly sebab Nora Danish yg berlakon ..suke giler kt dia..Ayu sgt sgt sgt dia dlm drama ni..dan yg keduanya sebab Ady Putra yang jadi hero :p hihihi.. yg ketiganya sebab jalan cerita yang superb.. bg aku la..
Selepas drama "Balqis & Adamaya" dulu..bagi aku, ni la drama yg boleh pancing aku tercongok depan TV lepas balik dr opis smp kdg2 mkn malam beli kt kedai jer :D setiap senin sampai Khamis  owhhh ari ni jumaat so next week lah leh tgk huhuhu
errrr..untuk pengetahuan..aku TAK LAYAN "Nora Elena" :p





Sayang rasa kalau terlepas drama ni..huhu masa blk kg ari tu aku terlepas dua episod..tp sib baik kt Tonton ader..so 2 jam hbskan masa tgk ulangan dia ^^

tak de sinopsis yg aku nak sharekan..tp aku percaya..ramai yg layannnn "Tentang Dhia" ni kan ^_~




You Might Also Like

5 Adam Hawa Comel

  1. a'ah agk best gk la cite ni sbb ade abg Ady Putra ku ngeeee...

    ReplyDelete
  2. Hi,

    You are invited to join Perfumes Farm Contest. visit our site and grab a chance to win Fragrance Mist from Victoria's Secret.

    Visit our site here:
    http://perfumefarm.blogspot.com/2011/11/perfumes-farm-contest-month-november.html

    ReplyDelete
  3. tumpang lalu...

    nanti ada masa guwa tengok.cam best je nih.nora danish tuh.eheh :)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook