Lesu

Letih,tak bermaya, lesu, kepala berat rase cam tgh pikul bangunan KLCC,@_@
tu la yg aku rase skrg nih..nak tegur org pun tak nak..arghhhh..start turun dari kete pagi td nk pegi thumb print, dah ada yg tegur..uhhhhh.. pastu tadi bos aku plak tegur.. "ehh za, aku tak suka org pgl aku za, tp dia pgl jgk guna nama tu..urmmmm nape nampak lesu jer ni? muka pucat?" ..ehhhh tak sampai 10 minit member aku plak tegur.. "bakpo napok lain nih aghri nih? tok ceria.." member aku senegeri ngan aku..kelate :)
Jawapan yg aku bagi.. "sy sakit kepala"

tak der la sampai serabai cmni..huhuu




kalau sampai cmni..kompem bos aku halau balikkk!


ermmm lebih kurang la...

tp siyes..lately aku rasa bdn aku letih jer..mood pun tak de...tak tau la nape..tu yg apdet blog pun berselang-selang hari minggu ni..huhuhuhu
Agaknya aku kene cuba ambik apa-apa vitamin kot..kan...hurmmm..



7 comments

  1. yunk kena hijrah kan diri..
    semnagattttt.. :)

    ReplyDelete
  2. @ir yien 9897
    tu la..nk hijrah la ni..kene try cr supliment la ^^

    ReplyDelete
  3. kena cuti rehat.. takpun amik supplement.. hehe..a nyway salam kenal.. kalu xde mood, meh jemput bc entri JIKA@KALAU diblog kami :) salam kenal

    ReplyDelete
  4. kalau sakit kepala makanlah ubat atau jumpa doktor tetapi paling best jumpa bomoh :D

    ps: mohon sokongan untuk menderma anak2 yatim di http://www.benjystanis.co.cc/2011/11/kempen-marilah-menderma-selama-15-hari.html anda tak perlu menderma wang ringgit hanya perlu sokongan anda sahaja , terima kasih.

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤