Raya dan Jem tak dpt dipisahkan

12:57 PM

Aku dah otw blk kg with MSH & member dia..yeaaaa.. Tp mcm biasa lah.. Klau time raya jln blk ke klantan mmg slalu jem.. Ramai anak2 klantan di perantauan nk blk beraya kt kg.. Sama cam aku la:) uhh xsabar nk smp umh.. Tp yg xbestnya..kali ni aku jer yg blk raya kt kg.. Abah xdpt cuti..iwan still atas kapal..next week br blk.. Angah raya kt jerantut.. Umi pun xblk.. Ermmm beraya la aku ngan MrCardigan & nenek kt kuala krai.. Pastu blk tanah merah plak.. Umah MrCardigan....ermm tp apa pun raya kt kg sangat best dr beraya kt bandar kn:)

Selamat Hari Raya Aidiladha kpd semua lalink yg beragama islam ye^_~

You Might Also Like

2 Adam Hawa Comel

  1. salam aidiladha buat kamu sekeluarga :)

    ehem iwan di atas kapal masih available kah ? haha..gurau je :)

    ReplyDelete
  2. salam aidiladha =) hihihih..sis lmbt..dah tunang dh..=)

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook