Uncle GEDEK!

mula-mula...aku nk gelak dulu..hihihihhihihiih gelak kuat-kuat tapi sopan...errrr..kalau ada yg tak kenal sape uncle gedek..sila ke blog beliau sekarang! korang akan rasa ..macam-macam rasa..yg sahih dan terang lg bersuluh..korang akan gelak sampai rasa nak guling ^_~..tp tu kalau korang mmpunyai deria gelak tahap impak maksima cam aku lerr :p  blog uncle simple..tp sangat menarik..sebab... gambar2 yg di snap sendiri..hihihihi  sepesen jer..tk kira kt mana pun..uncle mmg terbaek! hihihihihi..alahh xyah la citer banyak..meh serbu blog uncle meh..lain dr yg lain! tajuk entry pun guna tarikh entry di post =) sempoiiiii!

siyesss hilang boring saya waktu rehat lame ari jumaat ni bile jumpe blog uncle:*

Soklan utk uncle ::: uncle mmg suke pakai baju kaler itam ek??? :p





7 comments

  1. muka uncle ni serius la pulak huhu

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan!

    memang blog uncle gedek best! tiap entri sangat menarik..

    ReplyDelete
  3. @mas saari
    Setiap n3 ringkas..tp pic dia yg jd penyeri :p

    ReplyDelete
  4. hahaha.. mke uncle tu klakar lar serious gler.. x snyom pom. hahha

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤