5 blog wanita pilihan ku 2011

4:44 PM



oke..ni dia 5 blog pilihan aku dan nape aku pilih blog ni ~


Yuyu Zulaikha
Aku suke bace blog yuyu..ayat-ayat dia boleh buat aku tersenyum sendiri..hihihih..shes super cute oke..mmg xbosan kalau baca entry yuyu walaupun panjang berjela=)


Blog seorang cikgu=) dah namanya cikgu fad kan..blog cikgu ni pun aku slalu BW..banyak kata-kata nasihat atau pengajaran kt sini=)



 Yayyyy..blog ni rasenya ramai yg dh tahu kandungan entry2 dia kan..banyak info dan cerita semasa..blog ni pun hari2 keluar kt bloglist aku coz slalu apdet kan..mmg aku slalu terjah ^_~


Iffah Afeefah
Buka+pekak+bisu =Cinta..hihihi..oke blog ni banyak cerita pasal cinta..dan aku yg mmg berjiwa  cintan cintun ni mmg suke la membacanyer=)


Ahkak Geli
Cara penulisan ahkak ni macam kita duk bercakap ngan dia..mmg jujur sejujur jujurnya..hihihih..mmg ayat2 dia ader yg sensored banyak =) hihihih..tp mmg best bacenyer..aku kenal blog ahkak ni drpada gua.com..pasal kes hantar surat bantahan Nora Elena....mmg lawak tahap gaban.. ^_^


Sebab Utama aku pilih blog-blog ni ialah
ermmm kerana aku suke bace entry2 dorang =)

Harapan?
aku harap blog2 ni akan sentiasa mesra followers dan Majulah blog untuk blogger..errrr...


psttt nk join klik banner oke..tutup kul 5 ^_~



You Might Also Like

12 Adam Hawa Comel

  1. terjah dari segmen yang sama.....

    cantek blog ni...

    ReplyDelete
  2. hai,komen lagi..dari segmen yang sama terjah sini...woo..saya nak follow mereka la..

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama!
    jom follow zaty balik.
    thanks :DD

    ReplyDelete
  4. nice blog..
    anyway, ske warna pink gak ke?

    ReplyDelete
  5. awak...sori sgt..ni baru cf ada msa BW..sblm ni sibuk ngan kelas n test kat maktab...tq awak sbb sudi masuk blog cf..ni cf masukkan awak dlm bloglist la..senang nak bc entry...hehe

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤

Follow me on IG !

Like us on Facebook