Aku Sedih . Aku Gembira

Sedih . bercampur gembira .

Aku sedih ari ni coz pasni umah aku dah kembali sunyi, petang nanti dah nak balik kg hantar dorang . waaaaaa sangat bosan la pasni, balik umah tak der org nak jerit-jerit, gaduh-gaduh dlm umah . Sebulan cuti sekolah, umah aku happening ngan adik aku jiha , umo 13 taon ngan si kecik fiqa umo 5 taon & minggu lepas sorang lagi adik aku dtg, famy.

Next week blk dr kg, kompem aku nanges bila masuk bilik dorang , bila duk sesorang . aduhhhh kan best kalau aku leh duk kg ayat yg dh tak tahu bape 
puluhbelasjuta kali dah aku sebut.
pasni jugak waktu tengahri aku habiskan terperuk kt ofis jer la.

Dan, yang buat aku gembira , ermmm coz ari ni kan nak lik kg. so hepi la leh jumpa family & yang paling best duk lepak-lepak ngan umi & adik-adik aku . Mr Cardigan geng ngan abah jer.



citer pasal gembira 3 baris jer , citer pasal sedih banyak baris. so maknanya aku lebih sedih dr gembira skrg nih =(


Oke la . bai . Mekasih sudi bace entry yg ditulis dlm keadaan emosi tak brape stabil nih @_@

~Selamat balik kg utk diri sendiri~



3 comments

  1. lumrah kehidupan yg nak x nak kite kene telan~ =)
    hadapi dgn senyuman~ ^^

    ReplyDelete
  2. takpe2..
    lepas ni perkara gembira mesti lebih banyak baris dari sedih ok?
    smile..^^

    ReplyDelete

Hidup ini indah, hargai setiap detik keindahan
yang kita kecapi sebagai pengubat untuk
setiap duka yang hadir =)

❤Love to be loved❤